Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın kapısı kilidi takılırken özen edilmesi gereken en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söz konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk etmek emekli ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen oluş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bapnın güzel duyu yapısı ve gönül edilen aksesuarların kullanmaı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

 Yapının kuma merdivenlerinin yangın ve sair müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

 Bir strüktürda yahut katlarında bulunan her kullanıcı bâtınin, sair kullanıcıların tasarrufında olan odalardan veya mekânlardan sirayet etmek zorunda sözınmaksızın, bir çışitaa yahut çışitalara doğrudan erişim esenlanması gerekir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan aldatmaındığı çatı kullanım sınıflarında, bir koridor içindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi sıfır dokumalarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını Yangın Çıkış Kapısı kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında çabucak tahliye olmasını sağlayan bu gidiş birey kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında harika özları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza Yangın Kapısı FiyatlarıYangın Merdiveni Kapısı iletmeniz kifayetli olacaktır.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir ateş anında kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak yapıda olmalıdır.

Report this wiki page