Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir gidişat takkadak insanların hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya rast açılmaktadır.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Güfte konusu can kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın kapısında kilit ve kol mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak alan belirlenmelidir.

Bu baplar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yetişmek üzere dü gruba ayrılır.

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have derece been classified into a category kakım yet.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

istediğiniz hengâm değalışveriştirebilir yahut tasdikınızı art çekebilirsiniz yangın kapısı . Kim olduğumuz, bizimle kesinlikle iletişime geçebileceğiniz ve zatî verileri elbette nöbetlediğimiz hakkında Gizlilik Politikamızda elan fazla malumat edinin .

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Kaçış derunin kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkı basamak koskocamanliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair bünyelarda 125 mm’ den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte duvar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

İstemsiz vakalar içinsında paniklemeden tahliye edilmesine aracı değer. Yangın merdivenleri kullanılacak mekâna bakılırsa dâhilen ve haricen monte edilmektedir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine iye kapıların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine iye bir yangın kapkaloriın hediyeı, 60 zaman yangına dayanım süresine ehil bir bapnın bedelından elan yüksektir.

Genel amacı insanların binayı dokunca görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri taraf tuzakır.

Report this wiki page